Nagradna online igrica „EU na dlanu“ ulazi u svoju završnicu. Ovo je posljednja sedmica u kojoj možete izmjeriti svoje znanje i provjeriti sreću, jer nas sljedećeg ponedjeljka očekuje finalno izvlačenje imena dobitnika nagrada. Zato je vrijeme za malu retrospektivu, ali i objavljivanje imena pobjednika 3. kola, koja smo izvukli u uživo prenosu na našoj Facebook stranici.

Za samo tri nedjelje, igricu je odigralo blizu 10 000 ljudi. Povratni komentari su sjajni, a ljudima se najviše dopada što igricu mogu da igraju neograničen broj puta, što im dozvoljava da unaprijede svoje znanje o Evropskoj uniji, iznova poboljšaju svoj rezultat i kvalifikuju se za nagradu.

U trećem kolu od ukupno 2 100 igrača, kvalifikovalo se njih 967. Podsjetimo, potrebno je da osvojite 25, odnosno, 30 i više bodova kako bi se kvalifikovali za nagrade: paket domaće hrane Sjever.me ili vaučer od 400 eura za ljetovanje. Pakete hrane osvojili su:

  1. Sabina Čivović, Berane
  2. Damir Stanojević, Cetinje
  3. Katarina Vukadinović, Budva
  4. Ivana Radojičić, Podgorica
  5. Jovan Đurković, Podgorica
  6. Šemsudin Lulani, Tuzi
  7. Merima Mustafić, Bar
  8. Aleksandra Vučetić, Herceg Novi
  9. Edin Hadžić, Bar
  10. Radoje Burzan, Budva

Glavne nagrade – vaučer „Ljetuj doma“ osvojili su Violeta Barjaktarović iz Berana i Goran Živković iz Kolašina. Narednog ponedjeljka dodjeljujemo novih 10 paketa domaće hrane i čak 4 vaučera za ljetovanje, što je duplo više razloga da u posljednjoj sedmici igrice posjetite www.eunadlanu.me i zaigrate!