Say hello.

  Kako da organizujete događaj u prostorijama EU info centra

  OPŠTE INFORMACIJE

  EU info centar (EUIC) je mjesto okupljanja, dijaloga i dobrih ideja, otvoreno za građane, institucije, medije i nevladine organizacije, koji se bave EU projektima i/ili promocijom EU vrijednosti. Ako ste jedni od njih, u našim prostorijama možete organizovati različite vrste događaja, kao što su: konferencija za medije, predavanje, debata, okrugli sto, izložba, itd, radnim danima od 9h do 17h. Potrebno je da popunite zahtjev koji se nalazi u nastavku, najkasnije dvije sedmice prije samog događaja.


  VAŽNO: Svi događaji u EUIC organizuju se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama. Organizator događaja dužan je da obezbjedi dezinfekciona sredstva za ruke i zaštitne maske za sve učesnike, pri čemu se mora voditi računa o dozvoljenom broju učesnika u zatvorenom prostoru.


  Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@euic.me .


  EU INFO CENTAR OBEZBJEĐUJE

  U EU info centru možete organizovati različitu vrstu događaja, gdje je tehnička oprema besplatna kao i tehničko lice. U slučaju da želite da organizujete aktivnost/događaj koji zahtijeva dodatnu tehničku opremu, troškove snose organizatori događaja.


  Brussels: raspored stolica pozorišno ( max 80 osoba); raspored stolica za okrugli sto (max 30 osoba)Strasbourg: raspored stolica pozorišno ( max 40 osoba); raspored stolica za okrugli sto (20 osoba)  NAPOMENA: Tehničko lice za upravljanje našom tehničkom opremom koja je navedena je obezbijeđeno.


  Molim Vas da selektujete potrebnu tehničku podršku:

  NAPOMENA: Tehničko lice za upravljanje našom tehničkom opremom koja je navedena je obezbijeđeno.

  stoni mikrofonbežični mikrofondistribucija zvuka za medije

  ORGANIZATORI SAMI OBEZBJEĐUJU

  Popunite mali upitnik za potrebe organizacije vašeg dogadjaja:


  Molimo Vas da selektujetu potrebnu dodatnu tehničku podršku:

  NAPOMENA: Troškove angažovanje prevodioca snose organizatori. Tehničko lice za upravljanje našom tehničkom opremom koja je navedena je obezbijeđeno.

  prevodilačka kutijaslušalice za simultani prevod(EUIC raspolaže sa 30 slušalica za prevod)lista zvaničnih prevodilaca


  NAPOMENA: Troškove keteringa snose organizatori.

  • Molimo Vas da dođete dan ranije i da predvidite mjesto za ketering/kafe pauzu;
  • Molimo Vas da ne uključujete topla jela u izbor za ketering;
  • Ukoliko Vam je potreban savjet oko organizacije, budite slobodni da nas kontaktirate;  NAPOMENA: Troškove angažovanja foografa snose organizatori;

  • Ukoliko Vam je potreban savjet oko angažovanja fotografa, budite slobodni da nas kontaktirate;  • Molimo Vas da, ukoliko je to moguće, osmislite neki vid evaluacije vašeg događaja;
  X